Despre noi

Dacă îți propui ceva diferit, trebuie să fii dispus să faci lucrurile altfel

Victor Stănilă Law Office

Cabinetul nostru abordează de la crizele juridice până la nevoile zilnice ale clienților noștri, companii sau antreprenori la început de drum.

Combinăm consultanța strategică din alte discipline cu asistența juridică. Alături de specialişti în domenii conexe, de la fiscalitate şi contabilitate la risc reputaţional şi construire de brand, furnizăm servicii integrate, personalizate, în condiţii de transparență financiară şi previzibilitate a costurilor.

Oferim consultanţă, asistenţă și reprezentare în instanta celor care înțeleg beneficiile unei abordări holistice și pragmatice în care noi credem. Spre deosebire de casele de avocatură tradiționale, noi ajutăm la modelarea legii în favoarea clientului nostru și, urmărind spiritul ei, venim cu strategii inovatoare bazate pe temeinice cunoștințe acumulate cu pasiune în ultimii ani. Conlucrările pe care le-am stabilit cu avocaţii, care cred în aceleaşi valori ca şi noi, ne permit să vă oferim soluții corecte la care se poate ajunge numai prin atenție la detalii, documentare aprofundată și cercetare legislativă. Credem în prevenție si reacționăm prompt înainte ca schimbările legislative să va bulverseze afacerea, de aceea un parteneriat pe termen lung cu noi vă poate salva de la costuri inutile în bani, timp și forță de muncă.

Apelează cu încredere la o echipă de avocaţi care împărtăşesc aceleaşi valori și comportamente:

Ingeniozitate

Nu stăm pe margine — ieşim în faţă pentru a vă apăra interesele, fie că aveţi nevoie de consultanţă juridică, de un avocat pledant sau de un aliat în negocieri. Tratăm situaţiile dificile cu onestitate, prin idei curoajoase, bine documentate. Pentru noi nu există sarcini mici. Indrăznim abordări unice si ne mândrim cu jurisprudenţa creată.

Responsabilitate

Ne respectăm pe noi înşine şi ne tratăm în acelaşi mod şi clienţii. Prin aceasta înţelegem să nu sărim peste nicio etapă a activităţii de avocat. Investim în munca noastră, iar aceasta se vede în clienţi care ne recomandă. Ne respectăm termenele şi depunem toate diligenţele pentru a rezolva situaţia juridică încredinţată.

Integritate

Ne ghidăm activitatea după Codul deontologic al avocatului european. Garantăm pentru confidenţialitate, loialitate şi profesionalism. Evităm conflictele de interese şi îndeplinim standardele de integritate morală. Vă privim cu empatie şi vă spunem adevărul, chiar şi atunci când este neplăcut. Înţelegem să lucrăm cu şi pentru oameni.

Victor Stănilă

Avocat. Economist. Spokeperson. O viziune 360 pentru afacerea ta

Experiență profesonală:

Victor Stănilă are o experienţă de 15 ani în aria financiară, având o dublă pregătire – în economie şi în drept. A absolvit cursurile Facultății de Management din cadrul ASE și pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității București şi şi-a completat studiile cu un curs postuniversitar în finanţe la Universidade do Porto.

Cariera profesională a lui Victor se leagă preponderent de domeniul financiar, şi cu precădere de piața de capital. Printre proiectele din zona legislativă se numără contribuţia la reglementarea mecanismelor de tranzacționare în marjă şi a instituirii garanţiilor asupra instrumentelor financiare, precum şi la crearea normelor ce au permis înfiinţarea pe piaţa locală a organismelor de plasament colectiv în valori mobiliare tranzacţionabile pe o piaţă reglementată.

Printre alte proiecte în care Victor a fost implicat de-a lungul timpului se numărăşi asistenţă în scrierea prospectului primului ETF listat la BVB, punerea în acord a serviciilor și produselor firmelor de investitii cu cerințele legislative, identificarea celor mai convenabile soluții pentru clienții interesați de derularea unor oferte publice, dezvoltarea procedurilor și regulilor interne ale unei companiide investiţii la cerințele CNVM/ASFşi adaptarea la MiFID II.

În calitate de avocat, pe lȃngă domeniul financiar, Victor a dobândit o vastă experienţă în dreptul afacerilor, de la clasicele operaţiuni de înregistrare a evenimentelor corporative, la consultanţă privind vulnerabilităţile ce pot atrage răspunderea delictuală sau contractuală a firmei sau evaluarea riscurilor pentru prevenirea faptelor de natură penală cu care s-ar putea confrunta societatea. în aria sa de competenţă intră, de asemenea, cauzele de Drept penal, contravenţional, administrativ, precum şi probleme de natura drepturilor personale nepatrimoniale sau a relaţiilor de familie şi succesiune.

În prezent, Victor Stănilă îşi desfăşoară activitatea în mod independent, ca titular al propriului cabinet de avocatură, unde aplică propria viziune asupra serviciilor avocaţiale având ca piloni: încredere, promptitudine şi inovaţie.

Un rezumat al carierei lui îl regăsi aici.