Servicii

Servicii juridice gândite cu un singur scop:
te ajutăm să îţi depăşeşti problemele

Problemele juridice te pot abate de la drum, sunt consumatoare de timp, bani şi generează stres. Simţi nevoia de consultanţă juridică pas cu pas, dar crezi că este prea scump. Există şi o cale de mijloc: un birou de avocatură care să îţi rezolve punctual problemele juridice, la preţuri fixe. Suntem încrezători că întotdeauna există o modalitate de a finaliza proiectele încredinţate.

Abordăm fiecare proiect ca pe o oportunitate de a îmbunatăţi serviciul nostru profesional, de a crea valoare, de a contribui strategic si astfel, de a construi o relație pe termen lung cu clienții noştri. Gândirea curajoasă și creativă, expertiza teoretică și experiența practică ne ajută să răspundem întrebărilor neconvenţionale, identificând soluții sigure prin idei noi, deschise și bine informate.

Consultanţă juridică

Ori de câte ori ai nevoie de o opinie legală, corespondenţă specială, de proiecte de acte juridice (contracte, convenții, statute etc.), sau de un consultant care să participe la activitatea organelor deliberative ale unei companii, cabinetul nostru îţi stă la dispoziţie prin serviciul de consultanţă juridică. Vei beneficia de cele mai bune soluţii personalizate urmare a studiului și a unei analize amănunţite a problemelor de natură juridică pe care le ai. Ne place ca vocea clienţilor noştri să fie auzită, aşa că ne vom implica activ, atunci când este cazul, şi în schimbarea legislaţiei prin elaborarea şi susţinerea proiectelor legislative.

Due Diligence este serviciul prin care te ajutăm să alegi cele mai bune idei în care să investeşti. Te-ai gândit la un proiect nou prin care să îţi creşti cifra de afaceri. Eşti cât se poate de entuziasmat! Dar ştii la ce riscuri te expui atunci când îl implementezi? Câţi bani ai pierde dacă l-ai pune în practică şi ai descoperi ulterior că trebuie să renunţi sau să investeşti alţi bani pentru a-l face posibil? Răspunsul poate veni în urma unui audit legal, proces prin care analizăm din punct de vedere juridic punctele forte şi slabe ale afacerii pentru a evidenţia riscurile ce pot apărea în dezvoltarea proiectului. Astfel, dacă decideţi să mergeţi mai departe, veţi fi siguri că proiectul poate fi implementat cu costuri minime.

Due diligence

Negociere şi mediere

Alături de noi cresc exponenţial șansele ca problemele tale juridice să se rezolve fără o acțiune în instanţă, iar soluția identificată să fie favorabilă tuturor părţilor implicate. Însoţim clientul la negocierile cu adversarii sau în procedura de mediere pentru a ne asigura că soluţiile alternative de rezolvare a disputelor au fost utilizate cu succes. Finalitatea serviciului nostru este că nu vei rămâne în situații conflictuale urmare a stabilirii unui acord implementabil pentru ambele părți.

Autorităţile publice îţi bat la uşă sau ţi-au stabilit biruri incorect calculate? Te vom îndruma atent prin procedurile necesare, atât în relaţie cu autorităţilor publice, cât şi cu organele administrației publice, a instituțiilor și a altor persoane juridice. Te susținem în momentele dificile și oferim asistență atât pe parcursul derulării activității de control ale autorităţilor, cât și în fazele ulterioare de contestație, urmate de procedura juridică de apărare în fața instanțelor de judecată.

Asistenţa juridică

Dacă eşti nevoit să îţi dispuţi divergenţele în instanţă, noi îţi asigurăm reprezentarea la cele mai înalte standarde. Pentru noi, acest serviciu implică o vastă documentaţie şi o cercetare juridică extensivă pentru a putea gestiona procesul în favoarea ta. Înainte de a recomanda o anumită strategie, lucrăm împreună cu clienții noştri pentru a le înţelege cât mai bine problemele, ca la final să le comunicăm soluţiile pe care le au la îndemână. Practica noastră excelentă acoperă toate domeniile de soluționare a litigiilor.

Dacă ai nevoie urgentă să te asiguri că un anumit contract sau anumite acţiuni pe care vrei să le întreprinzi sunt sau nu în favoarea ta, poţi apela la serviciul nostru la distanţă, online assist. Îl poţi accesa cu încredere şi dacă te afli în străinătate şi ai diverse probleme ce necesită informaţii și consultanţă cu privire la legislația română sau se impune reprezentarea ta în instanţă ori în faţa autorităţilor române.

Online assist

Gestionarea crizelor

Serviciul de gestionare a crizelor oferă consultanță juridică calificată clienților non-stop și oriunde se confruntă cu o problemă critică care solicită răspuns în caz de urgență. Gestionarea crizelor a devenit o parte esențială a epocii noastre digitale, deoarece viteza cu care riscurile legale și de reglementare se pot materializa și răspândi necesită companiilor să înțeleagă ferm expunerea la risc. Disponibili pentru a asista clienții 24/7, obiectivul nostru este să acționăm ca un consilier de încredere pentru compania ta. Putem gestiona o serie de riscuri și coordona multiple probleme juridice, asigurând în același timp o strategie de risc și conformitate.

Vrei un parteneriat pe termen lung, ce permit predictibilitate și transparență. Alege unul dintre pachetele de servicii.